Novosti

Vrtićki maturanti

3. lipnja 2015.

IMG_4085 IMG_3990 IMG_4004 IMG_3979 IMG_4019 IMG_4058 Vrijeme odlaska iz  najveselije hižice u gradu se približilo. Dani ispunjeni prijateljstvom i učenjem kroz igru ostat će nam svima u lijepom sjećanju.  Dvadeset i dvoje predškolaca primilo je svoje prve diplome, a u očima roditelja i odgojiteljica zasjala suza.  Radost i tuga zagrlile su nam srca. Godine provedene u zajedničkom odgajanju naših mališana brzo su prošle.   Svečanost rastanka uveličali su nam gradonačelnik, zamjenik gradonačelnika i predsjednik Gradskog vijeća, članovi Upravnog vijeća i mnogi uzvanici. Osmijehom i pljeskom bodrili su roditelje i djecu u posljednjim zajedničkim igrama u vrtiću. Svojim pjesmama i stihovima   od predškolaca su se oprostili i mali prijatelji iz odgojnih skupina “Leptirići” i “Loptice”. Uz  valcer   “Na lijepom plavom Dunavu”   plesači su  najavili   svečani čin dodjele diploma i slikovnica napravljenih od vlastitih likovnih uradaka djece u proteklim godinama, a potom je uslijedilo iznenađenje –  velika torta!

Hvala Vam, dragi roditelji  na poklonima i lijepim riječima upućenim nama zaposlenima. Hvala Vam na foto aparatu kojim ćemo nastojati zabilježiti sva naša buduća događanja u vrtiću.  Hvala Vam na povjerenju i partnerskom odnosu koji smo zajedno izgradili!

Draga djeco, krenite ponosno u školu! Ne zaboravite naše zajedničke  igre, prve brojke i slova, prva  prijateljstva i ljubavi.  Ne zaboravite da smo tu i kad odrastete” !