Novosti

UPISI 2018./2019. – OBAVIJEST O INICIJALNIM RAZGOVORIMA

5. lipnja 2018.

Roditelji s područja Grada Pregrade  koji su podnijeli zahtjev za upis djece u Dječji vrtić “Naša radost” Pregrada za  2018./2019. odg. obr. godinu (djeca dorasla za upis u 9/18. s oba zaposlena roditelja) bit će tijekom lipnja 2018. godine pozvani na inicijalni razgovor sa stručnom suradnicom Vrtića.  Cilj inicijalnog razgovora:  upoznavanje psihofizičkog razvoja djeteta na temelju procjene roditelja, priložene dokumentacije i zapažanja stručnih suradnika Vrtića o ponašanju djeteta tijekom razgovora/igre, kako bi se pronašao primjereni oblik uključivanja unutar Vrtića.

 Upute za inicijalni razgovor:

– inicijalnom razgovoru prisustvuje dijete za koje se podnosi zahtjev za upis, u pratnji jednog roditelja/skrbnika

– obrazac inicijalnog razgovora sastavni je dio upisnog postupka i roditelj ga ispunjenog donosi na dogovoreni termin razgovora i predaje stručnoj suradnici

– uz Inicijalni upitnik roditelj je dužan priložiti postojeću medicinsku dokumentaciju i drugu relevantnu dokumentaciju bitnu za razvoj djeteta

– na inicijalni razgovor obavezno donesite dokaze o provedenom cijepljenju djeteta prema Programu obaveznih cijepljenja (presliku cjepne knjižice djeteta).

Svi podaci navedeni u ovom obrascu, kao i priložena dokumentacija, koristit će se u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

 

Obrazac inicijalnog razgovora nalazi se na str. vrtića u rubrici UPISI