Novosti

Sastanak gradonačelnika i zaposlenika

4. prosinca 2014.

ghg7

Gradonačelnik Marko Vešligaj, zamjenik gradonačelnika Ivan Škrinjar i predsjednica Upravnog vijeća  Tajana Broz, posjetili su naš vrtić i održali sastanak sa vrtićkim timom. Vrijeme provedeno za “okruglim stolom” bilo je posvećeno kratkoj analizi odrađenih projekata u našem vrtiću, od otvorenja dograđenih igraonica, postavljanja nove ograde na dvorištu, zamjene stolarije i rasvjete u zgradi do postignuća u odgojno – obrazovnom radu  koja su odraz kvalitete rada svih zaposlenih i dobre suradnje s roditeljima i Osnivačem. Gradonačelnik nas je upoznao sa financijskim poteškoćama koje se očekuju u proračunu Grada za 2015. god., a odrazit će se na sve korisnike proračuna, ali je napomenuo da se pripremaju projekti koji bi se mogli realizirati iz fondova EU.  A kako su ovaj sastanak doživjele zaposlenice koje rade duže od 30 ili 35 godina?

– Ne možeš vjerovati, prvi puta od kad radimo gradonačelnik nas je sve okupio, pitao kako smo, kakve probleme imamo i objasnio da dolazi teško vrijeme, ali da će gledati da nam ostanu plaće kakve imamo!

– Božićnice nema ni ove godine, ali su nam svojim dolaskom pokazali da smo im  važni!

– Dobro je imati zamjenika gradonačelnika i predsjednicu UV-a  kao roditelje u vrtiću, a bilo bi super da im se u toj ulozi pridruži i gradonačelnik!

– Hvala im na svakoj pohvali tijekom godine i današnjem vremenu odvojenom  za nas.