Novosti

PRIOPĆENJE ZA RODITELJE

13. ožujka 2020.

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković objavio je kako od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. zbog koronavirusa u Hrvatskoj nema nastave u osnovnim i srednjim školama te na fakultetima, a obustava traje dva tjedna.

U Uredu gradonačelnika danas, 13. ožujka 2020. sastao se Stožer civilne zaštite Grada Pregrade u cilju donošenja odluke postupanja s obzirom na trenutno epidemiološko stanje i prisutnost COVID-19.

Sukladno tome, Grad Pregrada donio je Odluku o privremenom prestanku rada Dječjeg vrtića „Naša radost“, u trajanju od dva tjedna, počevši od ponedjeljka, 16. ožujka 2020.

Za svu djecu, za koju roditelji zbog poslovnih obaveza nemaju mogućnost ostanka kod kuće, tj. nemaju organizirano čuvanje djece, osigurat će se privremeno dežurstvo u ponedjeljak, 16. ožujka i utorak, 17. ožujka od 5.30h do 16h, dok se roditelji ne uspiju organizirati. Apeliramo na roditelje da dežurstvo koriste samo u slučaju nužde.

Vrtić će ponovno početi s radom 30. ožujka 2020.

Pozivamo vas da pratite objave nadležnih tijela te da se pridržavate svih aktualnih preporuka i uputa i ponašate društveno odgovorno te za daljnje informacije pratite web stranice Dječjeg vrtića i Grada Pregrade.

S poštovanjem, Grad Pregrada