Novosti

Mali vrtićki maturanti

10. lipnja 2014.

IMG_0724

 

Ponedjeljak, 02.6.2014. g. roditelji, djeca i vrtićki tim pamtit će po pjesmama, plesovima i jednoj “maloj priči” s kojom se devetnaestero predškolaca oprostilo od vrtića. S ponosom, držeći u rukama svoje prve slikovnice i diplome, veselo su pozirali svojim roditeljima koji su kamerama i fotoaparatima željeli sačuvati ovaj svečani trenutak.

Završna svečanost ujedno je i prilika da se još jednom pohvali i zahvali svima na neumornom zajedničkom radu i postignutim mnogim uspjesima u odgojno – obrazovnom radu, a ove godine zahvaljeno je i predstavnicima Osnivača  na otvorenju dograđenog dijela vrtića i postavljanju nove ograde na vrtićkom dvorištu.

Roditelji predškolaca, dirljivim riječima mame Natalije, darovali su vrtiću CD player i cvijeće za sve zaposlene. Roditelji Hršak Frana počastili su svu djecu sladoledom, tete kuharice kolačima, a u vrtić je stigla i velika “maturalna tora”. HVALA SVIMA!

Stihovima ravnateljice…”Sad novim putem krenite u lov na novo znanje, nek zvjezdice vam put osvijetle i ispune dječje sanje!” još jedna generacija sretne djece odlazi u školu.

Hoće li se s radošću sjećati vrtića? Hoće li postati odgovorni i pošteni ljudi?   Teška pitanja, zar ne?

No, jedno je sigurno – dali smo najbolje od sebe!