Novosti

Mali “Leptirići” posjetili autobusni kolodvor, a zatim Rosinu baku Branku

30. svibnja 2014.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lijepa naša Pregrada ima autobusni kolodvor! Kako on izgleda, kakav je osjećaj vožnje autobusom i gdje živi naša Rosa Krog Broz mališani su saznali,

29.5.14. na svom malom izletu.

Mnoga su djeca po prvi puta sjedila i vozila se u autobusu. Posebno veselje bila je vožnja pokraj vrtića i parkiranje kod Glazbene škole. Uz veliko hvala stričeku vozaču, djeca u pratnji odgojiteljica, prošetala su do obitelji Krog gdje ih je dočekala nasmijana baka Branka sa pečenim kolačima, sokovima i puno, puno igračaka. Smijeh i usklici oduševljenja čuli su se sve do vrtića. Na pitanje: “Kako vam je bilo?”, povikivali su: “Super!”

A što, nakon odlaska malih gostiju kaže baka?

“Danas sam sretna i ponosna baka…!!!
U svom domu družila sam se sa Rosinim tetama, prijateljicama i prijateljima iz Dječjeg vrtića Naša Radost, koji su stigli sa putovanja autobusom oko Pregrade.
Bilo je živo i veselo…Svatko je našao neku zanimaciju…neki vožnjom auta…neki vožnju biciklima…neki na toboganu…neki na njihaljkama…,a bilo je i ozbiljnih glazbenika na bubnjevima u Garaži…Žao mi je, kratko je trajalo…nisam uspjela upoznati svu dječicu…,a nisam ni sa tetama popila kavu…Vjerojatno nisam sve poslikala…a i slike bi mogle biti bolje…bilo je u letu…ne zamjerite. Toplo se nadam, da se dječici sviđalo.
Srdačan pozdrav svima…hvala tetama. Dođite mi opet…dovedite i ostale tete na čelu sa tetom Gogom…!!!”