Novosti

Dan otvorenih vrata

20. travnja 2017.

U tjednu kada obilježavamo Dan grada Pregrade, tradicionalno smo organizirali i Dan otvorenih vrata vrtića. Od jutra pa sve do večernjih sati građani su imali mogućnost posjetiti i upoznati našu ustanovu te provesti vrijeme u zanimljivim aktivnostima: Udruga uzgajatelja malih životinja “Zagorje” postavila je izložbu sa raznim vrstama životinjica. Djeca su razgledala i bolje upoznala razne vrste kokoši, zečeva, golubova, hrčke, ribice… Posebno nas je razveselio zečić Srećko koji je dvije godine živio u našem vrtiću, a sada o njemu brine djevojčica Iva – članica Udruge. Hvala predsjedniku Udruge i članovima na ovom prekrasnom doživljaju za djecu i odrasle.

2

3

20170420_111218

5

Dječja gradonačelnica Marta Hercigonja i članice Dječjeg gradskog vijeća u posjet su nam stigle sa slatkim  poklon paketom za djecu te nam se pridružile u razgledavanju životinja i drugim aktivnostima. Zahvaljujemo njihovoj voditeljici, učiteljici Jasni Vnuk na lijepom poklonu i organiziranom posjetu.

6

7

Posjetilo nas je i šezdesetak prijatelja (djece, roditelja i odgojiteljica) iz Otroškega vrteca Rogaška Slatina – enote Izvir i Potoček. U suradnji sa Turističkom zajednicom grada Pregrade, tj. g. Karolinom Hostić  organizirali smo posjet Muzeju “Dr. Zlatko Dragutin Tudjina” i knjižnici.

8

9

Nakon posjeta muzeju, druženje s prijateljima nastavili smo u vrtiću uz: glazbeni program  koji su pripremili odgojitelj Matija i roditelji glazbenici, razgledavanje životinja, likovne aktivnosti, igre u skupinama “Zvjezdice” i “Loptice”… te čašćenju koje su pripremile vrtićke kuharice. Hvala gradonačelniku  Marku Vešligaju  na lijepim riječima dobrodošlice koje je uputio našim gostima  i vremenu posvećenom nama.

1

10

11

4

12