Predškola

Program predškole provodi se od 1. listopada do 31. svibnja, a ukupno traje 250 sati godišnje za djecu koja nisu polaznici redovitoga programa dječjega vrtića u skladu s organizacijom rada odgojno-obrazovne ustanove.

Pozivi za obavljanje liječničkih pregleda i upis u predškolu poslani su roditeljima dana 16.8.2021. poštom na adresu na temelju popisa koji Vrtiću dostavlja Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu KZŽ.

Po primitku poziva procedura je sljedeća: 

  • javiti se kod djetetovog liječnika gdje ćete podići uputnicu za laboratorijske pretrage
  • obaviti pretrage u laboratoriju Doma zdravlja Pregrada, prema terminu navedenom u Pozivu (doći ISKLJUČIVO u terminu koji Vam je dodijeljen te sa sobom donijeti djetetov urin)
  •  s dobivenim lab. nalazom i formularom „Potvrda o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu..“ otići ćete na pregled djetetovom liječniku
  • Nakon dobivene „Potvrde o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu…“ (žuta potvrda) upisujete dijete u kraći program predškole u računovodstvu vrtića  od 01.09.2021. do 06.09.2021. od 9:00 do 15:30 sati.

Na upis je potrebno donijeti:

  1. Upisni list, popunjen i potpisan
  2. Rodni list ili Izvod iz matice rođenih, kopija
  3. kopije osobnih iskaznica oba roditelja i djeteta ili potvrde o prebivalištu, ako dijete ne posjeduje osobnu iskaznicu
  4. Potvrdu o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu predškolskog djeteta
  5. ukoliko dijete ima teškoće ili neke posebne potrebe u rastu i razvoju, tada je potrebno dostaviti preslike medicinske dokumentacije ili drugo što opisuje i potvrđuje te posebne potrebe

Ukoliko je Vaše dijete već upisano ili će pohađati kraći program predškole u nekom drugom mjestu, molim Vas da nam to javite odmah po primitku Poziva.

Upisni list možete preuzeti i na linku u nastavku:

upisni list predškola 2021.-2022.